2012-12-21

Folkets Hus & Kulturcentrum

Vi fick förtroendet att leverera digitalt informationssystem till Folkets Hus & Kulturcentrum som omfattar totalt 13 st bildskärmar med tillhörande mjuvara (PADS) som är strategiskt placerade i huset. Detta innebär att de kan lägga ut information och nyheter på ett snabbt och enkelt sätt. Systemet är även hopkopplat med kommunens övriga system och kan med enkelhet även lägga ut aktuell information på andra platser inom kommunen.

Pads som systemet heter finns nu hos Sandvikens Kommun, Högbo Bruk, Parkbadet och sedan tidigarei Sandbacka Park.                        

Det finns även möjligheter att bygga ut enheter som kopplas till detta nätverk och på så sätt möjlihet till ett ännu bredare samarbete inom kommunen.

 

Publicerad: 2012-12-21
Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.