2009-11-27

Informationssystem, Göransson Arena

I konkurrens med landets ledande entreprenörer inom området Informationssystem (Digital Signage) drog Visuell Design det längsta strået och kammade hem affären.

Förutom sin storlek är Göransson Arena unik i den bemärkelsen att den saknar fasta skyltar för reklam. Med Visuell Designs system med drygt 50 st LCD skärmar och mjukvara, så kan arenabolaget och dess hyresgäster sprida information till besökarna oavsett om det är mässa, bandymatch, konferens eller melodifestival.

Skärmarna används även till att visa menyer i restaurangen, barer och kiosker. Även livebilder samt repriser från TV-studion från direktsänd match kan visas på skärmarna. För att styra till/frånslag av samtliga skärmar används en intelligent pekskärm som kommunicerar med varje skärm. Man kan även under ett evenemang gå in på en unik skärm och ändra budskap på just den.

Publicerad: 2009-11-27
Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.