2009-11-27

Informationssystem, Göransson Arena

I konkurrens med landets ledande entreprenörer inom området Informationssystem (Digital Signage) drog Visuell Design det längsta strået och kammade hem affären.

Förutom sin storlek är Göransson Arena unik i den bemärkelsen att den saknar fasta skyltar för reklam. Med Visuell Designs system med drygt 50 st LCD skärmar och mjukvara, så kan arenabolaget och dess hyresgäster sprida information till besökarna oavsett om det är mässa, bandymatch, konferens eller melodifestival.

Skärmarna används även till att visa menyer i restaurangen, barer och kiosker. Även livebilder samt repriser från TV-studion från direktsänd match kan visas på skärmarna. För att styra till/frånslag av samtliga skärmar används en intelligent pekskärm som kommunicerar med varje skärm. Man kan även under ett evenemang gå in på en unik skärm och ändra budskap på just den.

Publicerad: 2009-11-27
Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.