Teknik för möten och mötesplatser.

Vi förser kunder med tekniska lösningar inom video- och mötesteknik för event och permanenta installationer. Vår samlade kompetens gör att vi alltid kan erbjuda anpassade tekniska lösningar utifrån kundens behov. Vi är en rikstäckande helhetsleverantör som hjälper er från idé till genomförande med både stora och små projekt. Vi erbjuder även globala företag och organisationer installationer av AV- och Mötesteknik över hela världen.   

hero

Behöver ni hyra teknik och personal för ert möte eller event?

Vi har mötesteknik för alla typer av möten, både digitala och fysiska.

Möten & event

Är ni i behov av systeminstallation eller anpassning av mötesrum?

Vi erbjuder lösningar för alla typer av mötesplatser, mötesrum, hörsalar, kyrkor, sporthallar, utställningar, konferensanläggningar m.m.

Mötesteknik & systeminstallation

Behöver ni hjälp globalt?

Vi är delägare och partner i GPA. GPA är idag väldens största organisation inom AV/UC och har 5000 medarbetare i 50 länder.

Läs mer om hur vi arbetar globalt

 

18 MAR

KUNSKAPSINLÄGG

Guide: AV-teknik vid nybyggnation och kontorsprojekt

Idag ställer arbetsgivare nya krav på sina kontor och lokaler. Man vill kunna arbeta flexibelt, utnyttja rum för flera syften och – inte minst – samarbeta effektivt med kollegor och kunder på distans. Då är genomtänkt AV-utrustning helt avgörande.

Läs mer

Varför ska man välja Informationsteknik?

  • Rikstäckande leverantör

    Vi är specialister inom mötesteknik för event och permanenta installationer. Med våra fem kontor från Malmö i söder till Umeå i norr har vi en geografisk spridning som gör att vi täcker hela Sverige. Med våra 130 medarbetare är vi en stor aktör på marknaden vilket är resultatet av vår tillväxtresa de senaste 30 åren.

  • Global täckning

    Genom att vi är en del av GPA kan vi leverera i mer än 50 länder och har över 4000 AV-specialister som alla arbetar med en hög kompetens utifrån samma metoder och arbetssätt.

  • Professionella medarbetare

    Våra medarbetare har ett starkt kundfokus och genomgår kontinuerligt utbildningar för att möta de utmaningar som ställs på tekniken och det tekniska genomförandet i möten.

  • Kunskapsgivande

    Vår arbetsplats präglas av fokus på kunskap och kvalitet men också på öppenhet, flexibilitet och hjälpsamhet. Visionen på företaget är att vara kunskapsgivande inom vår bransch.

  • Vi vet att bra möten inte sker av en slump!

    Vi hjälper dig utforma en helhetslösning som bäst uppfyller dina ställda krav och som fungerar just för ditt möte. Vi erbjuder allt ifrån smart utrustning till ditt konferensrum till ett tryggt tekniskt genomförande av ditt event.

Nyheter

18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort. Hur behåller vi kompetens samtidigt som...

10 MARS, 2024

Maxat ljud för både fest och bio

Tillsammans med Bose Professional har Informationsteknik designat och installerat ett nytt ljudsystem i lokalen Big Stage på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

07 MARS, 2024

Victor Eklund blir ny Affärsområdeschef för event på Informationsteknik

Med sin långa erfarenhet från branschen, framåtanda och goda kännedom av bolaget förväntas Victor bli en stark drivkraft för att vidareutveckla och stärka Informations...

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.

Utvalda referenscase

INSTALLATION

Drottning Silvias konsertsal

Informationsteknik fick det ärofyllda uppdraget att utrusta Drottning Silvias konsertsal med modern teknik. Resultatet blev ett avancerat ljudsystem för multikanalsljud, styrsystem för 219 ljusgrupper, projektor och duk. En elegant kompromiss mellan teknik, arkitektur och akustik.

INSTALLATION

Jacy’z - Två kilometer kabel. 550 högtalare. Och 3 discokulor.

Informationsteknik fick uppdraget att leverera ljud och bild för hela hotellet. Barer, gym, sviter, restauranger, spa, hissar och hotellkorridorer. Allt skulle fyllas med högkvalitativt, fylligt ljud, värdigt hotellets höga ambitionsnivå.

“Proffsig leverantör och samarbetspartner inom allt från nytänkande och installation till service och inhyrda tekniker vid event ”

Charlotta Svedberg, Konferenschef på IVA Konferenscenter

Missa inte vårt nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att prenumerera på nyhetsbrevet och få de senaste nyheterna samt inspiration för möten och mötesplatser.