2015-02-17

Visuell Design vinnare av "InAVation Awards 2015, EMEA"

Visuell Design vann första pris i "InAVation Awards" 2015, EMEA" som gick av stapeln i Amsterdam i samband med ISE 2015, som är den största mässan i världen för AV/IT-Integratörer.

Vi är mycket stolta över detta pris. Detta är ett erkännande och en symbol för att hårt arbete lönar sig. Då det var fler än 200 tävlande i hela EMEA regionen inom denna kategori så är det extra roligt, säger företagets VD, Lars Hammarlund. Priset är också en symbol för det fantastiska samarbetet vi har med Sandvik Coromant som vi också delat både firande och glädje med.

The Jurys motivation:
"The Judges were particularly impressed with customer feedback for integrator Visuell Design's work at the Sandvik Coromant Center in Sweden, which is a newly built center about the future of manufacturing. The benefits from using presentation and collaboration technologies to engage Sandvik Coromant's staff and customers were plain to see in this project that makes extensive use of Crestron DigitalMedia infrastructure. The integrator showed great skill in listening to the needs of its client and delivering appropriate and well-thought solutions."

Priset var inom kategorin "Most InAVative Corporate Facility" och är ett resultat av arbetet med Sandvik Coromants Nya Center.

Publicerad: 2015-02-17
Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.