2015-09-24

Invigning av Rikskombiterminal Stockholm Nord

Idag levererar Visuell Design "tekniker på plats" samt AV-utrustning till invigningen av "Rikskombiterminal Stockholm Nord", Rosersberg STHLM.

Med Rikskombiterminal Stockholm Nord fylls ett tomrum i norra Stockholm/Mälardalen. Terminalen blir en av landets riktigt stora med snabb järnvägsförbindelse till ostkustens största containerhamn i Gävle och ett optimalt läge i Rosersberg i landets hetaste tillväxtregion. Förutsättningarna för effektiva och miljövänliga transporter till och från Stockholm/Mälardalen är med andra ord utmärkta. 
 
I en kombiterminal flyttas containrar, trailers och lastflak från tåg till lastbil eller från väg till järnväg. Kombiterminal Stockholm Nord utrustas med den senaste tekniken; eldrivna rälsbundna kranar och miljö-truckar. Ett kraftfullt IT-system ser till att rätt last hamnar på rätt ställe. I Stockholm Nord är erfarenheterna från åtta mycket framgångsrika år i Gävle en betydande fördel.

Publicerad: 2015-09-24
Aktuellt
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.
Visuell Design söker Installatörer & Tekniker
2016-11-15
Se mer under lediga jobb!
Storbildsskärmar till Östersunds Sporthall
2016-06-22
Idag står montage av 2st LED skärmar á 15m2 på agendan.