2011-04-07

Eldklotet - Roadshow i Sandviken

Visuell Design var på plats med utrustning och tekniker för Eldklotets Raodshow i Sandviken. Den teknikintresserade lade förhoppningsvis märke till det fina flytet mellan filmerna av de nominerade, som den här gången gjordes i PADS (Public Area Display System).

Snart är det dags för Eldklotet, den årliga Företagargalan i Gävleborg. Företagarna är ute på turné i länet och presenterar de nominerade företagen. Eldklotet har blivit regionens största årliga företagarevent, en mötesplats där företagare, entreprenörer och eldsjälar premieras och lyfts fram som hjältar för sina insatser. 17 mars samlades företagare från Sandviken, Hofors och Ockelbo på Sandbacka Park för att kora de företag som nominerats, mingla och inspireras av en föreläsning kring ”Myter och sanningar om framgångsrikt företagande”.


Mer om Eldklotet hittar du på:
http://www.eldklotet.se

Mer om Eldklotets Roadshow i Sandviken:
http://www.eldklotet.se/media/6137/inbjudan_elkdlotet_sandviken.pdf

 

Publicerad: 2011-04-07
Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.