2011-04-21

Digital teknik till nytt huvudkontor

I dagarna är Sandvik Mining and Constructions nya huvudkontor, på Fredriksgatan i Sandviken, färdigställt. Kontoret är en speciell skapelse, med en huskropp som omsorgsfullt anpassats efter miljön och kringliggande byggnader och ett inre som utformats efter ett värdlsledande företagets behov - idag och i framtiden.

Sandvik Mining and Construction har satsat på en framtidssäkrad digital teknik i entré, reception, mötesrum, videokonferensrum, kontor, fikarum och informationssystem i korridorer. Visuell Deisgn är speciellt glada över att ha fått förtroendet att installera, montera, programmera och driftsätta tekniken i byggnaden. Detta är ett perfekt exempel på hur vi vill arbeta med helhetslösningar från idé till installation och drift.


 

Publicerad: 2011-04-21
Aktuellt
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland