Visuell Design AB grundades 2004 och verksamheten ligger i Sandviken. Vårt fokusområde är ca 25 mil med utgångspunkt från Sandviken, men vi har flera uppdrag i övriga delar av landet. Vi har även uppdrag på internationell nivå med världen som arbetsplats.  

Vi har en hög kompetens inom programmering, installation,  Service & Support. Vår personal är ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken inom respektive områden och har fokus på användarvänliga och driftsäkra anläggningar med väl integrerade installationer. Med våra system kan vi kundanpassa funktioner och ge användarenen god överblick över anläggningen.

Tack vare ett nära samarbete med landets ledande distributörer kan vi garantera produkter och lösningar som tillgodoser kundens behov med fokus på kvalité, funktionalitet, prestanda och service. Vi har hög grad av tillgänglighet tillsammans med förstklassig service och support både före, under och efter leverans. Under åren har vi haft förmånen att levererat och installerat utrustningar inom många branscher, stat, Kommun och Landsting.

 

 

Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.