Visuell Design AB grundades 2004 och verksamheten ligger i Sandviken. Vårt fokusområde är ca 25 mil med utgångspunkt från Sandviken, men vi har flera uppdrag i övriga delar av landet. Vi har även uppdrag på internationell nivå med världen som arbetsplats.  

Vi har en hög kompetens inom programmering, installation,  Service & Support. Vår personal är ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken inom respektive områden och har fokus på användarvänliga och driftsäkra anläggningar med väl integrerade installationer. Med våra system kan vi kundanpassa funktioner och ge användarenen god överblick över anläggningen.

Tack vare ett nära samarbete med landets ledande distributörer kan vi garantera produkter och lösningar som tillgodoser kundens behov med fokus på kvalité, funktionalitet, prestanda och service. Vi har hög grad av tillgänglighet tillsammans med förstklassig service och support både före, under och efter leverans. Under åren har vi haft förmånen att levererat och installerat utrustningar inom många branscher, stat, Kommun och Landsting.

 

 

Aktuellt
Wien, Österrike är målet för ett av dagens uppdrag.
2019-03-19
Idag flyger vi till Wien, Österrike för ett uppdrag i en av våra uppdragsgivares kundcenter.
Visuell Designs tekniker är på uppdrag i Sau Paulo, Brasilien
2019-03-11
I går reste några av våra tekniker till Sau Paulo, Brasilien för ett uppdrag till en av våra kunder / partners.
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.