Visuell Design AB grundades 2004 och verksamheten ligger i Sandviken. Vårt fokusområde är ca 25 mil med utgångspunkt från Sandviken, men vi har flera uppdrag i övriga delar av landet. Vi har även uppdrag på internationell nivå med världen som arbetsplats.  

Vi har en hög kompetens inom programmering, installation,  Service & Support. Vår personal är ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken inom respektive områden och har fokus på användarvänliga och driftsäkra anläggningar med väl integrerade installationer. Med våra system kan vi kundanpassa funktioner och ge användarenen god överblick över anläggningen.

Tack vare ett nära samarbete med landets ledande distributörer kan vi garantera produkter och lösningar som tillgodoser kundens behov med fokus på kvalité, funktionalitet, prestanda och service. Vi har hög grad av tillgänglighet tillsammans med förstklassig service och support både före, under och efter leverans. Under åren har vi haft förmånen att levererat och installerat utrustningar inom många branscher, stat, Kommun och Landsting.

 

 

Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.