Vi har fokus på användarvänliga konferensrum och att det ska vara enkelt att använda. Hjärtat i en sådan anläggning är styrsystemet där du med hjälp av en pekskärm enkelt och pedagogiskt hanterar hela rummet med data/videoprojektor, ljudutrustning, dokumentkamera, belysning och mörkläggningsgardiner m.m.

Att slippa ha tekniken i form av kablar m.m. synligt är också en viktig del i helheten och att det är enkelt för fler datoranvändare som är med på mötet ska med lätthet kunna koppla upp sig utan att behöva dra kablar kors och tvärs i konferensrummet. Det är också en del i vår tjänst och vi sitter ofta med redan i planeringsstadiet för att kunna lösa detta på ett enklast sätt vid nybyggnationer eller renoveringar.

I annat fall finns det andra bra lösningar för att åstadkomma ett bra resultat som vi även gärna bidrar med.

 

 

   

 

 

 

 

Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.