När den externa föreläsaren kommer ska det vara enkelt att komma igång. Här är kraven höga på användarvänlighet. Oavsett vilken teknisk nivå den gästande föreläsaren har, är det enkelt att starta anläggningen när Visuell Design står för helhetslösningen.

Genom ett pedagogiskt styrsystem, med hjälp av våra duktiga programmerare, är det bara att välja rätt knapp och projektor, mikrofoner, högtalare, mediaspelare och annan utrustning startas och hamnar i rätt nivåer för presentationen. På så sätt kan föreläsaren koncentrera sig enbart på sin presentation och tiden blir så effektiv som möjligt.

Vi hjälper gärna till med råd vad det gäller akustik, placering av högtalare och projektor för bästa resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.