En mässa kräver mycket planering och förberedelser för att allt ska flyta på under de aktiva dagarna som mässan pågår. Vi har många års erfarenhet av att vara med på mässor både i Sverige och andra delar av världen som t.ex. Indien, USA, Tyskland, Schweiz, Holland, Frankrike etc.

Ofta sitter vi med i projektmöten redan på planeringsstadiet och kan på så sätt i samarbete med både byrå och andra hantverkare vara med och påverka så allt kommer att flyta så smärtfritt som möjligt för er som beställare.

Vi är ofta med under hela mässan med tekniker som ser till att allt fungerar och ni som utställare kan lägga all energi på er besökande kund.

Om så önskas så har vi även utrustning för uthyrning, alltifrån bildskärmar, mediaspelare, datorer etc. som täcker ert behov oavsett storlek på mässa.

 

 

 

 

 

Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.