Showroom är som en permanent mässutställning som kanske är det första er besökande kund möter då de kliver innanför dörrarna på ert företag eller så är den gjord för en guidad tur för besökarna.

Här är det lika höga krav på tekniken oavsett om den är självgående eller en aktiv visning. I ett showroom har man möjligheten att förmedla en informativ upplevelse till de potentiella kunder och övriga besökare.

Vi har den kompetens som krävs för att säkerställa en driftsäker funktion oavsett om det är en guidad visning eller om den navigeras av besökande. Vi använder automatiserad teknik tillsammans med trådlösa touchscreens som är pedagogiskt programmerade och enkla att använda.

 

 

Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.