Videokonferenser har utvecklats i hög fart och ses inte längre som en nyhet utan är mer aktuellt än någonsin. Höga resekostnader, geografiska avstånd och krav på minskad miljöpåverkan är en utmaning för många verksamheter. Med hjälp av videokonferens kan ni spara tid, pengar och miljö.

Vi hjälper även till med att leverera en proffessionel presentationsmiljö för att skapa den optimala videokonferenslösning som passar just er om så önskas.

Vi är certifierade återförsäljare för Polycoms Videokonferenssystem och vi utför även installationer av Cisco (Tandberg) videokonferensanläggningar.

 

 

 

 

 

Aktuellt
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.