Videokonferenser har utvecklats i hög fart och ses inte längre som en nyhet utan är mer aktuellt än någonsin. Höga resekostnader, geografiska avstånd och krav på minskad miljöpåverkan är en utmaning för många verksamheter. Med hjälp av videokonferens kan ni spara tid, pengar och miljö.

Vi hjälper även till med att leverera en proffessionel presentationsmiljö för att skapa den optimala videokonferenslösning som passar just er om så önskas.

Vi är certifierade återförsäljare för Polycoms Videokonferenssystem och vi utför även installationer av Cisco (Tandberg) videokonferensanläggningar.

 

 

 

 

 

Aktuellt
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.