Ett informationssystem är en mjukvara som distribuerar budskap till informationsskärmar (LED, LCD etc.) runt om i en organisation. Ett informationssystem passar utmärkt i entreér och receptioner men även i stora köpcentrum och under mässor. Budskapet kan spridas både nationellt och internationellt med företagets nätverk alternativt via internet.

Förutom att skapa och distribuera olika filformat kan systemet hämta data från olika typer av databaser. Med systemet är det möjligt att sprida all slags information som mediafiler, textfiler eller websidor. Detta innebär att man enkelt kan visa film, textmeddelanden och utnyttja information från exempelvis intranet där man oftast redan har lagt ned mycket pengar i utvecklig och programmering.

Vi marknadsför flera olika mjukvaror för detta ändamål, det är projektets karaktär som bestämmer vilket vi rekomenderar.

 

 

 

 

Aktuellt
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland