Ett informationssystem är en mjukvara som distribuerar budskap till informationsskärmar (LED, LCD etc.) runt om i en organisation. Ett informationssystem passar utmärkt i entreér och receptioner men även i stora köpcentrum och under mässor. Budskapet kan spridas både nationellt och internationellt med företagets nätverk alternativt via internet.

Förutom att skapa och distribuera olika filformat kan systemet hämta data från olika typer av databaser. Med systemet är det möjligt att sprida all slags information som mediafiler, textfiler eller websidor. Detta innebär att man enkelt kan visa film, textmeddelanden och utnyttja information från exempelvis intranet där man oftast redan har lagt ned mycket pengar i utvecklig och programmering.

Vi marknadsför flera olika mjukvaror för detta ändamål, det är projektets karaktär som bestämmer vilket vi rekomenderar.

 

 

 

 

Aktuellt
Wien, Österrike är målet för ett av dagens uppdrag.
2019-03-19
Idag flyger vi till Wien, Österrike för ett uppdrag i en av våra uppdragsgivares kundcenter.
Visuell Designs tekniker är på uppdrag i Sau Paulo, Brasilien
2019-03-11
I går reste några av våra tekniker till Sau Paulo, Brasilien för ett uppdrag till en av våra kunder / partners.
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.