Visuell Design projekterar, installerar och driftsätter videoväggar och tillhörande utrustning för kontrollrum. Vi kan även tillhandahålla möblemang med så kallad gradängsittning.

Videoväggarna används i första hand till att övervaka olika tillverkningsprocesser inom industrin, övervakningskameror för vaktbolag eller videovägg med flertalet datorer för IT-supportcenters. I denna miljö är det även mycket höga krav på hårdvaran eftersom dessa går 24 timmar per dygn året runt.

Kontakta oss för mer information.

 

 

 

 

Aktuellt
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland