Ett event ska ge ett starkt intryck och vara minnesvärt för alla deltagare. Därför är det viktigt att det planeras rätt från början när det gäller både innehåll och  teknik för att nå ut med budskapet på bästa möjliga sätt.

Visuell Design erbjuder en helhetslösning med tekniker på plats samt funktion som tjänst. I vårt nätverk så finns partners som är behjälpliga med innehållet - vilket är lika viktigt som val av teknik.  Exempel på uppdrag kan vara en kick off, konsert, presskonferens, utställning, bolagsstämma, interna marknadsmöten etc.

Vi har all utrustning från det lilla eventet till det stora och har kvalificerad och sakkunnig personal. Tekniken är en viktig del för att kunna göra en bra presentation för deltagarna där både ljud, bild och ljus påverkar våra sinnen.

 

 

 

Aktuellt
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland