Vi har lösningar för en komplett helhetslösning för arenor. Detta inkluderar allt! Efter många års referensbesök hos olika leverantörer av storbildsskärmar och reklambanners med LED-teknik så har vi nu produkter med mycket god balans mellan pris och prestanda.

Case 

Läkerol Arena

I Läkerol Arena har vi installerat jumbotronen och alla digitala sargskyltar som är kopplat till ett informationssystem där kunden själv enkelt styr vad som ska visas när det gäller reklam för både film och bilder. Affären utfördes på uppdrag av Midroc Electro AB som är ägare av detta "case".

Göransson Arena

På Göranssons Arena har vi bla. levererat ett komplett informationssystem med möjlighet att styra unika budskap via Crestrons styrpanel på varie skärm. Totalt omfattar systemet närmare 70 bildskärmar i storlekar mellan 42 - 50” som sitter strategiskt placerade runt om i byggnaden (inklusive Arena Jernvallen). Vi har även varit med och installerat  teknik för ljud & bildlösningarna när det gäller resultattavlan m.m.

 

 

 

 

 

 

Aktuellt
Wien, Österrike är målet för ett av dagens uppdrag.
2019-03-19
Idag flyger vi till Wien, Österrike för ett uppdrag i en av våra uppdragsgivares kundcenter.
Visuell Designs tekniker är på uppdrag i Sau Paulo, Brasilien
2019-03-11
I går reste några av våra tekniker till Sau Paulo, Brasilien för ett uppdrag till en av våra kunder / partners.
Flera tekniker CTS Certifierade
2019-02-01
Idag gratulerar vi André och Peter som certifierat sig som CTS "Certified Technology Specialist".
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.