Vi har lösningar för en komplett helhetslösning för arenor. Detta inkluderar allt! Efter många års referensbesök hos olika leverantörer av storbildsskärmar och reklambanners med LED-teknik så har vi nu produkter med mycket god balans mellan pris och prestanda.

Case 

Läkerol Arena

I Läkerol Arena har vi installerat jumbotronen och alla digitala sargskyltar som är kopplat till ett informationssystem där kunden själv enkelt styr vad som ska visas när det gäller reklam för både film och bilder. Affären utfördes på uppdrag av Midroc Electro AB som är ägare av detta "case".

Göransson Arena

På Göranssons Arena har vi bla. levererat ett komplett informationssystem med möjlighet att styra unika budskap via Crestrons styrpanel på varie skärm. Totalt omfattar systemet närmare 70 bildskärmar i storlekar mellan 42 - 50” som sitter strategiskt placerade runt om i byggnaden (inklusive Arena Jernvallen). Vi har även varit med och installerat  teknik för ljud & bildlösningarna när det gäller resultattavlan m.m.

 

 

 

 

 

 

Aktuellt
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland
Visuell på uppdrag i New York
2017-04-28
Denna vecka har vi slutfört uppdrag i New Jersey, New York hos en av våra internationella kunder.
Ny "scenbelysning" i Sandvikens Kyrka
2016-12-10
I veckan slutförde vi uppdraget med ny "scenbelysning" i Sandvikens kyrka tillsammans med vår samarbetspartner, Elarbete AB.
Visuell Design söker Installatörer & Tekniker
2016-11-15
Se mer under lediga jobb!
Storbildsskärmar till Östersunds Sporthall
2016-06-22
Idag står montage av 2st LED skärmar á 15m2 på agendan.