Ett intelligent hem kan innebära många olika saker. Det kan vara allt ifrån att kunna tända/släcka alla lampor med en knapp till att sköta husets alla delar så som ljus, ljud, bild, värme, larm, gardiner, grindar, övervakning etc. 

Allt kan skötas från en enkel touchdisplay, iPad eller fjärrkontroll som anpassas individuellt, allt för att hela familjen skall kunna använda de olika funktionerna!

Det handlar om att förenkla vardagen. Då våra liv speglas av en allt stressigare vardag har vi varken tid eller ork att sätta oss in i alla de olika system och hålla koll på vilken fjärrkontroll som är till vad.

Att få till samverkan mellan de smarta tingen för en optimal styrning och användning men inte minst för att få uppföljning och statistik på utnyttjande och tex energi åtgång.

Möjligheterna är oändliga!  

 

 

 

 

Aktuellt
Visuells tekniker på uppdrag till JIMTOF 2018 Tokyo, Japan
2018-11-06
Förra veckan tillbringade våra tekniker i Tokyo, Japan.
Visuells tekniker har världen som arbetsplats.
2018-08-20
I dagarna har vi avslutat ett stort projekt i Pune, Indien där vi levererat digital teknik för kollaboration i ett stort kundcenter. Idag flyger nästa gäng tekniker till Chicago, USA för ett liknande uppdrag.
Visuell besöker världens största mässa för AV branschen - ISE 2018.
2018-02-08
När 2018 års ISE går av stapeln i Amsterdam, RAI så är Visuell Design på plats för att se det senaste inom branschen. Utvecklingen går supersnabbt framåt. Hör av er till oss så berättar vi om det senaste !
Ny digital teknik till Göranssonska Skolan
2017-10-21
När den populära Göranssonska Skolan i Sandviken uppdaterar sina utbildningssalar med ny digital teknik så finns Visuell Design AB där som en stolt partner.
Visuell Design är representerade på Crestron Masters
2017-05-11
Denna vecka går Crestron Masters 2017 av stapeln i Amsterdam, Holland